Esthetische Tandheelkunde

Er wordt tegenwoordig steeds meer tijd besteed aan het uiterlijk van het gebit. De kleur, vorm en stand van de tanden zijn vaak redenen voor de patiënten om deze te verfraaien. Binnen onze praktijk zijn er diverse mogelijkheden om tot het gewenste resultaat te komen.

U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

  • Facings van porselein of composiet;
    Dit zijn schildjes die over de tand heen geplaatst kunnen worden. Dit wordt gemaakt in de zelfde kleur als uw andere tanden waardoor het daadwerkelijk lijkt alsof het uw eigen tanden zijn.
  • Kronen of bruggen;
    Deze worden voornamelijk gemaakt van porselein. De betreffende kies of tand wordt geslepen en afgedrukt zodat de tandtechnicus een mooie kroon kan maken in de zelfde kleur als de rest van uw tanden en kiezen waardoor de kroon lijkt op een echte tand of kies.
  • Bleken;
    In onze praktijk kunt u het gebit op een veilige manier laten bleken. Dit is iets kostbaarder dan een middel dat u bijvoorbeeld in de winkel koopt. Echter heeft dit met name te maken met het feit dat in de winkels of online vaak middelen worden verkocht die agressief kunnen zijn of schurend voor de tanden waardoor het glazuur van de tanden beschadigd. Wij raden u daarom altijd aan om u goed te laten adviseren door uw tandarts als u de tanden wilt bleken. De tandarts kan uw gebit bekijken en u vertellen of bleken in uw geval wel of niet aan te raden is. Wanneer u de tanden laat bleken bij Dental Esthetic Pure dan kunt u ervan uitgaan dat er altijd een veilige methode wordt gebruikt.

Bij Dental Esthetic Pure maken wij gebruik van de moderne tandheelkunde door de moderne technieken toe te passen voor het beste en mooiste eind resultaat. Een goede samenwerking met onder andere onze Tandtechnicus is voor ons daarom ook heel belangrijk.

Wilt u graag een mooi gebit en weten wat er mogelijk is? Wij geven u graag een passend advies afgestemd op uw gebit en uw wensen.