Inschrijven Praktijk

Een afspraak maken

Bij Dental Esthetic Pure kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen binnen een paar dagen terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden. Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Inschrijven bij Dental Esthetic Pure

Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom. Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen een paar dagen. U kunt bij ons terecht voor een afspraak met de Tandarts, Mondhygiënist of (Paro) Preventieassistent.

Met het formulier hiernaast kunt u zich inschrijven in de praktijk. Als u vragen heeft kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Na het invullen van het inschrijfformulier krijgt u een bevestigingsmail. Wij nemen vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak.

Om uw medisch dossier bij uw vorige tandarts over te laten dragen aan onze praktijk, verzoeken wij u hiervoor contact op te nemen met uw vorige tandarts. Zij kunnen het dossier versleuteld e-mailen naar info@dentalestheticpure.nl.

Inschrijfformulier