Inschrijven Praktijk

Inschrijven bij Dental Esthetic Pure

Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom. Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen een paar dagen. U kunt bij ons terecht voor een afspraak met de Tandarts, Mondhygiënist of (Paro) Preventieassistent. Wij verwijzen u tevens graag naar onze huisregels.

Met het formulier hiernaast kunt u zich inschrijven in de praktijk. Als u vragen heeft kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Na het invullen van het inschrijfformulier krijgt u een bevestigingsmail. Wij nemen vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak.

Om uw medisch dossier bij uw vorige tandarts over te laten dragen aan onze praktijk, verzoeken wij u hiervoor contact op te nemen met uw vorige tandarts. Zij kunnen het dossier veilig e-mailen naar info@dentalestheticpure.nl

VERWERKEN VAN UW PERSOONSGEGEVENS

Wanneer u zich inschrijft geeft u Dental Esthetic Pure toestemming om gegevens over u en uw gezondheid te verwerken in het kader van de te verlenen mondzorg. Deze toestemming omvat mede het:

  • Het verwerken van persoonsgegevens aanwezig in uw patiëntendossiers;
  • Verstrekken van uw persoonsgegevens aan derden in het kader van de verwerking van declaraties;
  • Verstrekken van uw persoonsgegevens aan andere zorgaanbieders, voor zover dit nodig is in het kader van uw behandeling.
  • Voor kinderen tot 16 jaar geldt dat de wettelijke vertegenwoordiger (mede) toestemming dient te verlenen.

Wij verwijzen u naar ons Privacy Statement en Privacy- en cookieverklaring

Inschrijfformulier