Tandarts Martin de Jong met pensioen

Vlaardingen, juni 2020

Geachte patiënt,

Op 16 april 1982 ben ik de praktijk begonnen in de Kenau Hasselaarstraat te Vlaardingen. Na 38 jaar en drie maanden heb ik besloten mijn werkzaamheden als tandarts te Vlaardingen op 16 juli 2020 te beëindigen.

In 2016 heb ik de praktijk overgedaan aan mijn collega mevrouw Lipman die de praktijk de afgelopen 4 jaar heeft voortgezet in de Kenau Hasselaarstraat.

In 2018 is de naam verandert in “Dental Esthetic Pure” en in april 2020 is de praktijk verhuisd naar de Dirk de Derdelaan 15 te Vlaardingen: een moderne praktijk volgens alle laatste normen met een uitgebreid behandelscala.

Hierbij wens ik tandarts Lipman dan ook alle succes met de nieuwe praktijk.

Bij deze wil ik ook alle patiënten bedanken voor het vertrouwen in de periode dat ik u als patiënt heb mogen behandelen en wens u alle geluk, wijsheid en gezondheid voor de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Martin de Jong