Over ons

Alle kennis en kunde onder één dak

Bij Dental Esthetic Pure doen wij er alles aan om u uitstekende zorg te bieden die u nodig heeft op het gebied van mondzorg. Daarom hebben wij een team van diverse specialisten in huis. Zo kunt u bij ons terecht voor algemene tandheelkunde, maar ook voor esthetische tandheelkunde, prothesen, implantologie, mondhygiëne en preventieve behandelingen voor kinderen.

Heeft u vragen of wilt u informatie? Onze praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag. Onze assistentes helpen u graag verder.

Tot ziens bij Dental Esthetic Pure!

Iedereen is welkom in de praktijk

Bent u net verhuisd? Heeft u (nog) geen tandarts? Bent u angstig? Zoekt u een tandarts voor het hele gezin? Of zoekt u misschien alleen een mondhygiënist?

Er zijn vele mogelijkheden binnen onze praktijk. Nieuwe patiënten zijn bij ons van harte welkom. Volwassenen, kinderen en gezinnen, maar ook angstige patiënten, groot of klein iedereen is welkom. Wij hebben ruime ervaring met angstige patiënten. Wij zullen ons hier ook verder in specialiseren in de toekomst door middel van lachgas sedatie.

Heeft u al een tandarts maar zoekt u alleen een mondhygiënist? Ook dan kunt u bij ons terecht. Ons team van Mondhygiënisten en (Paro) Preventie assistenten hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van mondhygiëne, tandvleesproblemen en preventie.

Tandartspraktijk Vlaardingen Dental Esthetic Pure Behandelkamer

Maak vandaag nog een afspraak

Petra van Biezen

Afgelopen maandag ben ik s’morgens wezen happen voor een nieuwe boven prothese. Ik was op van de zenuwen omdat in de middag mijn boven gebit getrokken moest worden ivm ontstekingen. Ik ben van het begin tot het eind perfect begeleid zowel door de tandarts as door de assistente. Ik ben perfect verdoofd en ook daarbij waren de tandarts en assistente zeer zorgzaam (de hand van de tandarts heb ik fijn geknepen) maar ze bleven lief en zorgzaam. Ik was bang voor hoe het eruit zou zien nadat de prothese geplaatst zou worden, maar wat is het mooi en niet van mijn originele tanden te onderscheiden. Een aantal dagen laten kwam ik terug voor controle en zowel de tandarts als de assistente waren blij dat ik weer kon lachen en waren enorm lief. Ik ben enorm blij met deze tandarts en de assistentes!!!! 13 april 2019

Petra van Biezen

Margreet van de Ven

Ik ben heel blij met tandarts Lana Lipman, het is door haar dat ik voor het eerst angst vrij naar de praktijk ga. Door een jeugdtrauma die ik heb opgelopen bij een tandarts was mijn angst zo groot dat ik jaren niet meer naar een tandarts ben geweest. Toen ik bij Lana kwam ging het zo goed doordat zij mij heel goed begeleidde, heel rustig met verdoven en regelmatig vragen of het goed gaat. Ik merkte dat ik rustiger werd en vertrouwen kreeg in haar. Ik ben ontzettend blij dat ik niet meer onrustig ben om naar de tandarts te gaan. Ik vind Lana Lipman een heel sociaal, begripvol en vakkundige tandarts. Ben blij met haar. 5 mei 2019

Margreet van de Ven